Categorieën
Verzorging

Laser Ontharing

Laseren Breda

 

Het is beter te zeggen dat laserontharing een technisch proces is en dat er veel experts nodig zijn om het uit te voeren. Zelfs een kleine fout van een haarlasertechnicus kan een negatief effect hebben op uw huid of haar. Het is zeer belangrijk om zoveel mogelijk informatie in te winnen voordat u een dergelijke behandeling ondergaat.

Laserontharing is niet schadelijk voor uw huid of haar en het kan keer op keer worden gedaan. Het is een zeer eenvoudig proces. Het zal verscheidene behandelingen vergen om van het haar af te komen en eventuele bijwerkingen kunnen alleen worden verkregen als de procedure correct wordt uitgevoerd. Volgens de Amerikaanse vereniging van plastische chirurgen heeft slechts tussen de 10% en 25% van de mensen last van een of andere bijwerking.

Mensen zijn bereid om dit soort behandeling te ondergaan om zich te ontdoen van de ongewenste haren. Maar er zijn nadelen. De procedure is erg duur en de verzekeringsmaatschappijen meestal niet te dekken voor de procedure. Ook moet je een aantal keer naar de kliniek voordat de behandeling wordt gedaan. In sommige klinieken, kan de behandeling worden gedaan voor $ 1.000 tot $ 3.000, afhankelijk van de kliniek.

Dit soort ontharingsbehandeling is niet veilig. Er is een klein risico op brandwonden, blaren of infecties. De laserontharingstechnologie heeft vooruitgang geboekt en er zijn enkele voordelen. Maar dit is een nieuwe technologie, die nog in ontwikkeling is. Er is een risico op schadelijke straling als de laser te dicht op de huid wordt gehouden. De ontwikkeling van een laser die daadwerkelijk schadelijk kan zijn voor een individu isioloog.

Hier is een lijst van dingen om te onthouden als je gaat voor laser ontharing. 1. Vermijd blootstelling van uw huid aan 2 tot 3 pulsen, dat is 100 keer minder dan de blootstellingstijd van een laseren aan de huid.

2. Het is niet verstandig om het haar voor de behandeling te harsen of te epileren.

3. Het is niet verstandig om de huid voor de behandeling te bruinen.

4. Het is niet verstandig om cosmetica of lotions op het te behandelen gebied te gebruiken.

5. Het is niet verstandig om vóór de laserbehandeling haarremmers zoals de haarremmende producten te gebruiken.

6. Bewaar de lotion die u voor uw huid gebruikt voor de behandeling. Wanneer het haar na de behandeling fijn wordt, kunt u dezelfde lotion gebruiken om het dikker en sneller te laten groeien.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.