Categorieën
Verzorging

De schoonheid van haarverzorging

 

Keratine behandeling Utrecht

 

Hoewel veroudering een natuurlijk proces is, minimaliseert de Braziliaanse glamour de tekenen van veroudering door het gebruik van de op keratine gebaseerde cosmetische producten. Om glad, steil en gezond haar te krijgen, begint de procedure met het reinigen, conditioneren en keratine therapie. De behandeling maakt gebruik van milde chemicaliën om het haar te wassen. Daarna volgt een procedure om het haar en de hoofdhuid opnieuw te conditioneren met keratinerijke polymeren die het haar stevigheid geven en het haar glanzender en sluik maken. De procedure omvat ook een hoofdhuidmassage om de bloedsomloop van de klant te ontspannen en de glans te verhogen. De glans zal het haar er levendig uit laten zien, waardoor de behandeling zeer therapeutisch is.

Het eerste uur zal het personeel van de salon het haar wassen met een alkalische shampoo en ten slotte een Braziliaan Blow-dry vitamine crème aanbrengen om de glans en gladheid van het haar te verzekeren. Het tweede uur steriliseert het salonpersoneel het haar om infecties te voorkomen. Het 3de uur zal het personeel Keratine aanbrengen op het haar en het haar spoelen met een alkalische shampoo. Het 4e uur zal het personeel Keratine en Smoothie aanbrengen en tenslotte het sap van citroenzuur uitpersen om glans te geven. De behandeling zal ongeveer 45 minuten duren en daarna wordt het haar gewassen. De klant krijgt een gids met de geschikte haarverzorgingsproducten die worden voorgesteld voor de klant.

Een schoonheidssalon is gewoonlijk een gezamenlijke operatie van de schoonheidsspecialist en de schoonheidsspecialist, terwijl de laatste het haar knipt en een aantal frontale aanvullende diensten verleent. De schoonheidsspecialist wordt betaald volgens de hoeveelheid tijd die hij/zij krijgt. Elke sessie kost tussen de $50-150. Voor de sessie zal de schoonheidsspecialist het haar voorbehandelen en ervoor zorgen dat er genoeg tijd is voor een volledige schoonheidsanalyse. De kosten van de sessie zijn afhankelijk van de lengte van het haar. Voor vrouwen kost een knipbeurt $50-150; voor mannen $70-100. Vóór de sessie geeft het salonpersoneel de klant enkele instructies zoals het gebruik van een föhn, een stijl- of krultang en producten zoals shampoo, conditioner en nagellak. De klant moet deze dingen in de salon kopen.

Ook zal het personeel van de salon de klant een aantal tips geven om de kwaliteit van het haar te behouden nadat het in model is gebracht. Het belang van deze tips is dat de klant regelmatig de salon moet bezoeken zodat hij/zij advies krijgt van de haarverzorgingsspecialist. De tips kunnen worden gedeeld met de klant, zodat hij/zij zich bewust is van hoe hij/zij zijn/haar haar moet verzorgen, zelfs na de behandeling. Ook zullen de gewetenloze salonhouders worden geconfronteerd met de procedures die de klanten zullen ondergaan. De volgende tips worden gegeven: de klant moet contact met de buitenwereld vermijden en het gebied moet worden schoongemaakt om de groei van bacteriën te voorkomen.

De kans op een goede service is een geschenk dat de klant nooit zal vergeten. Zelfs als het geld relatief duur is, zal de haarrestauratie specialist altijd een manier vinden om zijn/haar klant een extra fooi te geven. Daarom moeten mensen goed nadenken voordat ze hun haar toevertrouwen aan een zeer onervaren stylist.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.