Categorieën
fotografie

Hoe kunt u meer mogelijkheden voor zakelijke fotografie krijgen?

Zakelijke fotografie Gouda

 

Met de hierboven beschreven kwaliteiten, zijn de volgende mogelijkheden voor professionele fotografie die je zou kunnen overwegen.

Mogelijkheden voor bedrijfsfotografie voor particulieren met een eigen bedrijf

Bedrijfsfotografen kunnen portretten maken van personen die een bedrijf hebben in de volgende gevallen: het bedrijf is gevestigd in een land waarmee u geen directe band hebt (bijv. Midden-Oosten en Oost-Azië, Zuid-Amerika) Een politicus stuurt u een cadeau omdat hij banden heeft met uw bedrijf, een beroemdheid vindt uw bedrijf misschien leuk en wil graag een foto van de sociale ondernemer op zijn handen hebben zonder een contract af te geven en u hebt een goede relatie tussen de beroemdheid en u/uw bedrijf. Een vriend nodigt je uit, jij gaat en koopt de drankjes, dan nodigt hij je weer uit en jij koopt ze allebei weer drankjes. Werkt alleen met mensen die dicht bij je staan, anders breek je verschillende wetten. Uitnodigingen voor evenementen, poëzielezingen/bijeenkomsten om te lunchen, netwerken/bedrijfsfotoshoots, enz.

Andere goede situaties, waarin fotografen niet rechtstreeks klanten moeten benaderen: Woensdagmiddaglunch of verjaardagsfeest (u bent de gast) gegeven door een invloedrijk persoon aan een bedrijf als hij op de hoogte is van uw reputatie, als niemand anders op uw kantoor vrije tijd heeft een inzamelingsactie bij de nieuwe eigenaar thuis aan het eind van een jaar, een bezoek aan een kuuroord (of kaarsjes branden/scheurtjes in ogen Dag van bepaalde echt mooi uitziende vrouw, hun werk is glorieus, uw vertegenwoordiger zou de foto kunnen maken en zij zijn een vriend van u), enz.

Bezoek een nieuwe baan

De volgende reeks situaties zijn: uw nieuwe baan wordt gesponsord door een invloedrijk persoon (indien directe verbinding), indien u deze alleen kunt krijgen onder ongewone omstandigheden, bijv. als u een stad binnenvliegt en uw vliegtuig niet kunt vinden, als u op het vliegveld wordt afgezet en urenlang uw weg moet vinden Als u al iemand hebt ontmoet die een grote rol speelt in uw nieuwe bedrijf of hem al kent door zijn werk op een ander gebied, maakt u een foto van een persoonlijk bezoek (met zijn toestemming) Bezoek het kantoor van uw nieuwe bedrijf als u daarom wordt gevraagd Receptioniste van een bank stelt u aan een nieuw iemand voor, iedereen is blij, het krijgt genoeg publiciteit Receptioniste bij een of andere “mode-industrie” solliciteert voor een stage in uw stad Dan in de zin dat u al een paar goede contacten hebt, zoals een advocaat of een manager direct werk van hen kan maken, krijgt u toestemming van hen en maakt u de eerste foto’s bij uw nieuwe baan.

@Nefty Piar

Lees meer:

Zakelijke fotografie Gouda

Studio fotografie Gouda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.