Categorieën
fotografie

Vriendschap fotoshoot

 

Kinderfotograaf Rotterdam

Joy maakt vriendschap fotoshoots voor kinderen op school. Wij zijn niet zomaar een fotostudio. Wij bieden onze klanten de kwaliteit van fotografie die ze verdienen, en dat willen ze. Dus, door ons veel verschillende projecten te laten doen, van fotografie, tot het maken van checklists, tot educatieve fotoprojecten, krijgen onze klanten een plek om naar toe te gaan en van zoveel mogelijk dingen te genieten.

We moeten u waarschuwen dat we meestal minimaal twee kinderen op school hebben, en sommigen doen het allemaal!

Waarom kiezen voor Joy Fotografie

Wij zijn trots op ons werk. Wij geloven dat fotografie voor één moet zijn. Wat uw levensstijl ook is, wij zullen uw herinneringen aan uw dag in het beste licht houden. Al onze foto’s worden geschoten met professionele camera’s, meestal met zeer fragiele lenzen, en worden genomen met een neutrale “astrogeothermische” instelling.

Joy gelooft sterk dat je kinderen namens jou van deze momenten moeten genieten. Lach!

Vreugde aquarel schilderij

Ik ken Joy nu al 5 jaar persoonlijk. We hebben veel gemeen: fotografie, fotografie, dezelfde passie voor families, liefde voor vreugde. Mijn moeder is een bekende fotografe en heeft in het verleden veel me dates met Joy gedaan. Ik heb een goede oude foto van Joy in The Stockwell Cup (2010). Ik ben een professionele portretfotograaf en heb veel portretshoots van Joy gedaan, en ook van andere innovatieve kinderfotografen.

Joy Photography is een favoriet project van de Boss Lovers club. We werken zeer nauw samen met het product om een innovatief nieuw product te introduceren dat we voor hen doen. Omdat we zoveel plezier hebben met deze organisatie, doen we vaak een Junior fotografie tutorial voor ze. Onze Bridal groep, doen meestal een workshop voor de baasjes en houden van modellenwerk op de Boss Lovers kleden enz. In 2010 gaf onze Nami een Masters toespraak in Florence voor de Boss Lovers club en ze vonden het geweldig om naar Florence te reizen en met Joy te fotograferen. Aangezien ze een moeder is, zorgden ze er echt voor dat ze de details kon vastleggen die ze wilde.

In juni 2009 werd ik bekroond door de Trappist data base voor mijn blog, Innocencematrix.

Hier is de link naar de Trappisten website:

De familie Humanity en Blue Moon Photography zijn Joy erg dankbaar dat ze het zo makkelijk hebben gemaakt voor mensen om Joy Photography te vragen voor hun kinderproject!

En voor Joy’s zus. Ik heb gebeld om Joy te vertellen over het succes van hun UNICEF foto tour onlangs. Ze waren in Charlestown. Dus, ik heb Joy opgejaagd om een kind te krijgen!. Ze belde me plichtsgetrouw en zei ja!!!

En knuffels voor iedereen!

Voor meer Essay blijft zie: mijn website ” Joy Photography “. Hartelijk dank voor uw komst naar Joyphotos.com en voor uw bezoek aan Joy Perspectives!!!

Hier meer:

Newborn fotoshoot Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.