Categorieën
Verzorging

Hoe behandel je een verwonding?

Nagelbijten behandeling

Een andere methode die u kunt toepassen is het dragen van handschoenen of het gebruik van een nagelverlenging. Deze extensies zijn modieus en nuttig voor iedereen die rond het huis werkt. Een ding om te onthouden is dat deze nagelverlengingen niet zullen werken als de vinger zwaar in het verband zit. Als de vinger bijvoorbeeld in het gips of in een spalk zit, zal de verlenging sterk beschadigd worden.

Als u de nagelverlenging slechts voor een korte periode wilt dragen, zou het mogelijk zijn om deze eenvoudig te versieren met een nagelsticker. Er zijn vele nagelstickers die u kunt gebruiken.

koorts of koortslip.

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom mensen naar de dokter gaan. De dokter kan meestal het probleem vaststellen en je het juiste antibioticum geven. Zodra je je teennagel hebt genezen, hoef je je geen zorgen meer te maken over het opnieuw groeien van nagels.

Genezing

Een mens leert pas hoe hij een litteken moet genezen als hij of zij oud genoeg is om dat te doen. Genezing zou op natuurlijke wijze moeten gebeuren. Als u de nagel optilt, zal het niet-genezende deel van de nagel zich verplaatsen naar het aangrenzende gebied. Er zijn boorartsen, chirurgen en andere professionals die operaties of procedures kunnen uitvoeren om de genezing te bevorderen.

Hoe behandel ik een verwonding aan mijn nagels?

Als u de nagel op de een of andere manier hebt verwond, bijvoorbeeld door een ernstige snijwond, een pikhouweel of een ruk, of zelfs als u per ongeluk op de nagel hebt gebeten, behandel het dan alsof het een infectie is. Was de handen en het gebied. Het gebied rond de verwonding moet vochtig zijn, en vermijd zeep en water. Ik raad aan een antibiotische zalf te gebruiken, en eventueel ook een antiseptische crème of gel op het gebied aan te brengen.

Overmatige bloedingen

Soms heeft iemand een kleine snijwond of wond en merkt hij dat er een hevige bloedstroom is in het gebied. Ga onmiddellijk naar uw dokter om dit te behandelen. De dokter kan u een soort oplossing geven om het bloed weg te krijgen en hij kan u antibiotica geven om infectie te voorkomen.

Een goed geplaatste eelt

Van goed geplaatst eelt is sprake wanneer de nagel terug groeit nadat hij in de huid is gegaan. Het is geen ernstige invasieve ingreep, en het weerhoudt de nagel er niet van om normaal terug te groeien. De beste manier om het te voorkomen is om uw nagels kort en geknipt te houden. Als het echter te diep in de nagel zit, kan het schade veroorzaken.

Kneuzing

Er bestaat een kans op kleine bultjes en blauwe plekken als u per ongeluk op uw nagel bijt wanneer deze zich in het gevoelige huidgebied bevindt. Goede Engelse remedies zoals appelciderazijn en tea tree olie zijn echter goed in het behandelen van deze verwondingen.

 

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.