Categorieën
Verzorging

epileer Je wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren Rotterdam

 

Weet je nog hoe lang geleden je je wenkbrauwen verpestte en hoe boos je was dat niemand ze kon zien? Ik kan me niet herinneren of het dichtbij genoeg was om me persoonlijk te schamen. Het grappige is dat een paar haartjes eruit staken als een zere duim. Ik epileer mijn wenkbrauwen al meer dan 20 jaar en er is een paar keer geweest dat iemand me erop wees dat ze er best goed uitzagen. Dus in dit artikel ga ik het hebben over het epileren van je wenkbrauwen en het rechtzetten van die afwijkende wenkbrauwen.

Het eerste wat je wilt doen is een pincet pakken. Die zijn niet duur. Een opgeleide professional zou je een handspiegeltje moeten geven om je gezicht te bekijken als je aan het epileren bent. Een pincet is als een mini versie van een pincet. Het is ontworpen om je de fijne haartjes te laten pakken die niet echt opvallen. Ze zullen je helpen om die haartjes op een professionele manier te epileren.

Als je de haartjes hebt uitgekozen die je wilt epileren, moet je ze in je pincet stoppen. Het zijn natuurlijk net kleine haartjes, maar je wilt hun tere hoofdjes niet kwetsen. De pincet is de sleutel. Je moet een strakke pincet nemen en die over de kleine pijnlijke plek op je wenkbrauw zetten. 19095 is het beste nummer voor een mens om te gebruiken bij het epileren van wenkbrauwen. Als je de verkeerde pincet gebruikt, is de kans groot dat je je huid irriteert en het nog erger maakt.

en op magische wijze, na het dragen van deze magische hulpmiddelen, zul je gedefinieerde wenkbrauwen hebben. De haartjes zullen tegen de pincet bestand zijn en je hoeft ze niet zo vaak te epileren. Nu kun je jezelf excuseren in het damestoilet en de huisdierenkamer en genieten van je prachtige wenkbrauwen. Dit gezegd hebbende, er zijn een paar dingen waar je niet mee moet knoeien. Recente schaaf- en snijwonden op mijn wenkbrauwen hebben bijvoorbeeld lijm nodig, waardoor mijn gezicht pijnlijk en erg geïrriteerd werd. Ik heb een theorie dat dit komt doordat de wenkbrauwen te ruw zijn verwijderd. Als u het niet zeker weet, ga dan naar een dokter. Het is veel beter om een paar flinke halen te maken en de wenkbrauwen niet te ruw te verwijderen, want dat kan uitslag veroorzaken, de bloedtoevoer naar het gebied vergroten en de kans op infectie vergroten.

Wat betreft het vinden van een goede pincet, er zijn er genoeg. Ik heb twee wenkbrauwen die al een paar jaar oud zijn, maar ze zijn goed. De eerste is wat zwaarder, maar ik epileer hem niet zo vaak. De tweede is nieuwer, maar ik heb hem een paar dagen geleden geëpileerd. Ik zou willen zeggen dat mijn epileersessies altijd op mijn kortste dagen zijn. Gelukkig ben ik een dagelijkse wandelaar. Mijn wenkbrauwen voelen vol en lichtjes gezwollen aan, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het gebrek aan wenkbrauwen mijn gezicht lui en dof doet lijken. Ik ben het op dit punt met mama eens. Mijn wenkbrauwen zijn zo dun, dat ze mijn ogen droevig doen lijken. Ik moet ze steeds in castorolie of lipide dopen, omdat die ervoor zorgen dat mijn wenkbrauwen niet uitvallen. Eindelijk kan ik hiermee wegkomen. Ik kan aan het eind van mijn bed gaan zitten en mijn wenkbrauwen potlooderen (de meeste dagen als ik me niet klaarmaak om uit te gaan). Zorg er gewoon voor dat je de olie- en oplosmiddelen uit de buurt van je wenkbrauwen houdt en je zult zien hoeveel gelukkiger je wenkbrauwen zullen zijn. Je kunt ook een beetje een natuurlijke wenkbrauw krijgen als je een donkerder tint gebruikt en wat zwartachtige wenkbrauwlijm neemt en dicht bij je natuurlijke wenkbrauwlijn tekent.

Wat je nodig hebt:

Wenkbrauwen en schouderspiegel of handspiegel in horizontale en verticale richting (zo voorkomt u dat u haartjes van uw gezicht afpelt wanneer u eyeliner of kohl langs de onderste wimpers aanbrengt).

Een kom met warm water.

potlood.

fonkelende oogschaduw of oogschaduw met glitters

Klop het potlood en het poeder door elkaar. Het poeder moet door het potloodlichaam worden gezeefd. Als je het er te dik op doet, zal het potlood er als een vulling uitzien. Zeef het in de kom met warm water en leun er een beetje overheen om het poeder door de houtskool te krijgen.

Maak het aanbrengen van de eyeliner af. Begin bij de binnenste ooghoek en ga net voorbij de buitenste ooghoek naar buiten. Trek een zachte lijn die de vorm van uw oog volgt, een iets dikkere lijn laat uw ogen groter lijken. markeer de binnenhoek met een scherp potlood.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.