Categorieën
Verzorging

Wat is wenkbrauw

Wenkbrauwen breda

Wenkbrauwen touw is ideaal als basis voor het aanbrengen van chemische of natuurlijke wenkbrauwen filler.

Wat is wenkbrauwen modelleren?

Wenkbrauwen modelleren is een precieze, professionele manier om:

– Definieer de vorm van de wenkbrauwen- Pluk de haartjes- Breng een schaduw aan en meng de kleuren

Het is het beste om je wenkbrauwen te modelleren met natuurlijke haren. U zult haren zien aan de voorkant van de wenkbrauwen en, als alle haren geschoren zijn, aan de onderkant van de wenkbrauwen. Je zult ook kleurresten zien op het borsteltje en haren die niet zijn aangeraakt. Je moet erop letten dat de kleur wordt aangebracht in de richting waarin het haar groeit.

Hoe kan een artiest de wenkbrauwen modelleren?

De artiest gebruikt een tangachtig apparaat dat eruit ziet alsof het door een kind is gemaakt. Het is ontworpen om de wenkbrauwen vorm te geven. Een kleine hoeveelheid haar wordt verwijderd. Het haar wordt vastgepind met een Harsolie wax of andere lijm. Daarna wordt de huid bedekt met een taaie huid Prepareerde. Door deze voorbereiding kan de artiest (u) het effect van de aangebrachte kleuren op uw huid zien. De Prepareerde wordt vervolgens met een air brush beschilderd.

Wat is air brush make-up?

Air brush make-up is een make-up die wordt aangebracht met een air brush. Het heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Het is een brede term die wordt gebruikt om een bepaalde manier van het aanbrengen van make-up aan te duiden. Het omvat niet de typische make-up, zoals shampoo en conditioner. Het is ook vergelijkbaar met het aanbrengen van niet-biologische cosmetica. Het bevat geen ingrediënten die typische make-up producten wel zouden bevatten omdat het geen pigment, kleurstof of vulmiddel bevat. De air brush make-up kan op het gezicht, de lippen, de ogen, en de hoofdhuid worden toegepast.

Is air brush make-up veilig?

Wanneer u een air brush make-up applicator gebruikt, zorg er dan voor dat de applicator met grote zorg wordt gebruikt en dat deze goed wordt onderhouden. Verkeerd onderhoud van het gezicht kan veel schade aanrichten zoals we hierboven hebben vermeld. De antwoorden op de vragen over het onderhoud vindt u in de winkel.

De verzorging van uw air brush uitrusting is eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Uw air brush uitrusting moet minstens één keer per week worden schoongemaakt. Met een air brush reiniger met een filter dat speciaal is ontworpen voor air brush reinigers kan uw air brush apparatuur regelmatiger worden gereinigd en gaat uw air brush make-up langer mee.

Lees meer:
Acrylnagels Breda 
Wimperextensions Breda 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.