Categorieën
Uncategorized

Hoe je haar moet scheren

 

Barbershop Rotterdam

 

weg te blijven van een kapperszaak die eruit ziet als de set van een aflevering van Days of Our Lives. Of, erger nog, een aflevering uit het Matig Welvarend van Barber Barber ontwaakt. U wilt naar een winkel in plaats daarvan voor uw haar trimmen en styling behoeften.

Laat je haar knippen in een rustige. En veel afleiding. Aan de andere kant kunnen deze omgevingen en texturen ook je meest bedreigende aanval zijn. Doe wat huiswerk en beperk de tijd die je in een bepaalde omgeving doorbrengt.

Kapperszaken zijn meestal klein en netjes. Waarschijnlijk passen er niet meer dan vijf of tien klanten in de keurig bijgeknipte kapperszaak. Meestal moet je niet te lang wachten en als de kapper er niet aan toe komt, gaat hij door naar een andere klant. Dit geldt zelfs als er een paar klanten op hun beurt zitten te wachten.

Wanneer de kapper het haar knipt, gebruikt hij twee cirkelvormige bewegingen. Eerst trekt de kapper de baard of het haar omhoog, weg van het gezicht. De tweede beweging wordt gebruikt om het haar onder de huid af te knippen. Het magerste deel van het haar op het hoofd wordt meestal boven de huid gelaten.

Om het haar te trimmen, gebruikt de barbershop twee cirkelvormige bewegingen. Eerst trekt de kapper de baard of het haar omhoog, weg van het gezicht. Dan gebruikt hij de vingers van één hand om naar boven te wijzen naar de bomen die uit de basis groeien. De vingers van de andere hand pakken de haren vast terwijl ze naar boven bewegen. Beide handen worden in dezelfde richting bewogen. Terwijl de vingers van de ene hand naar boven bewegen, doen de haren op het hoofd dat ook.

De haren die zich aan het huidoppervlak vasthechten worden afgesneden terwijl de vingers van de andere hand naar boven bewegen. De procedure voor het scheren is vergelijkbaar. Begin met de haren uit het huidoppervlak te trekken in de richting van de haargroei. De haren worden dan boven de huid afgeknipt in plaats van erin. Dit is een eenvoudige en traditionele manier van scheren. Het is ook een snelle methode.

Wat een kapper moet hebben – Een spiegel, een scherpe schaar, kom met warm water en zeep. – Een cape om te voorkomen dat de klant erin valt.

 

lees meer:

Barbershop Rotterdam

Men only barbers

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.