Categorieën
Verzorging

Hoe gebruik je balayage?

 

Balayage Rotterdam

Wat is het?

Balayage het is een Frans woord dat zandloper betekent.

Hoewel het woord eenvoudig lijkt, heeft het eigenlijk een rijke connotatie. In lekentaal verwijst het naar de kunst om kleur aan te brengen in het haar. Een persoon zal alles gebruiken om kleur aan te brengen in zijn haar. Typisch, het bevat goedkope styling agenten en kleurstoffen. Balayage bevat ook kleurstoffen en parfums.

Balayage is als een haarkleuringstechniek.

het is een veelgebruikte techniek die al enkele jaren in de schoonheidsindustrie wordt gebruikt. Het woord vindt zijn oorsprong in cosmetica, maar het is ook te vinden in shampoos, crèmes en andere schoonheidsproducten. Het is een techniek die gebruik maakt van een diverse groep van styling agenten en kleurstoffen om kleur aan te brengen op het haar. De voordelen van het gebruik van deze methode in plaats van een meer extreme techniek zijn de volgende.

voelt een evenwicht tussen warmte en koelte. Het laat de kapper toe controle uit te oefenen.] Het beschadigt het haar niet. rapport zegt dat het een natuurlijke glans geeft en een afgewerkte salon look. Het kan gebruikt worden op gekleurd haar.

De klanten houden ervan omdat het hun haar er funky en geraffineerd laat uitzien. Klanten gebruiken het om ernstig gefrituurd en beschadigd haar een oppepper te geven. Het kan gebruikt worden om grijzend haar te verbergen. Het reinigt de hoofdhuid en maakt hem levendiger. Het is een “bewezen” manier om grijs haar te verminderen en te elimineren. Bij het gebruik ervan gebruikt de stylist een stijltang om het haar in model te brengen.

Lees meer:

Krullen kapper Rotterdam
Keratine behandeling Rotterdam 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.