Categorie├źn
Verzorging

Een pruik kopen

Pruik kopen

 

Bij het kopen van een pruik worden verschillende dingen aangeboden. Gezichtseffecten zijn belangrijk omdat het gezicht door andere mensen wordt gezien voordat de eigenaar van de pruik hem koopt. Ook bleken, kleuren en styling zijn belangrijk voor degenen die pruiken dragen. Kosten, textuur, lengte, styling, vlechten stijl, en het soort pruik zijn belangrijke dingen om te overwegen voor elke klant.

Op maat gemaakte pruiken bieden een keuze van kleuren en stijlen kunnen worden gescheiden overal op de kap, en een keuze van kleuren en lengtes van individuele haarstrengen en inslag en pruiken en paardenstaart. Een ballon gevuld met glitter haar bevestigd aan een zwarte pruik kan zeer aantrekkelijk zijn voor de drager, maar kan niet praktisch zijn. Ook een framboos roze of kauwgom roze pruik kan er geweldig uitzien, maar kan te fel zijn.

Borsten en benen:

Borstomvang wordt meestal gegeven in cups, en de buste omvang wordt meestal gegeven in inches. borsten kunnen worden gemeten met behulp van buste en paardenstaart meter, bevalling tot bikini maat bh’s, cups, of centimeters. Veel pruiken passen niet noodzakelijk op de bh-lijnen van vrouwen. Veel vrouwen hebben moeite om een bh te vinden die past. Pruiken kunnen worden bevestigd door cups en er zijn pruiken die speciaal zijn ontworpen Tourette de buste. immer glamour stijl pruik

Gezicht:

Het gezicht is de spiegel van de ziel en het gezicht is het eerste wat de mensen zien. Het moet er niet alleen mooi uitzien, het moet ook handig zijn om te dragen. gezichtsvormen zijn ovaal, rechthoekig, rond, vierkant, en hartvormig. Het ovale gezicht heeft een ovaal gezicht – de jukbeenderen en het voorhoofd hebben dezelfde vorm, waarbij de kin en de kaaklijn korter zijn. Het rechthoekige gezicht heeft een rechthoekig gezicht – het jukbeen is dikker met het voorhoofd net onder de kin, en de kaaklijn is meestal even lang met een langere lengte in het halsgebied. De ronde gezichtsvorm is het schoolvoorbeeld van de gelukzalige mislukte gezichtsvorm – de wanglengten zijn bijna gelijk, waardoor het onmogelijk is om iets anders te kiezen dan een pruik met een onderkant die van een afstand niet te zien is. helaas zijn er niet veel pruiken die echt aan de behoeften van een rond gezicht voldoen – wat betekent dat je de hele stad door moet gaan om ze te vinden.

zorg ervoor dat u uw beslissing wijselijk hebt genomen, en zoek naar een pruik die bij uw gezichtsvorm past en heerlijk zit, evenals een die duur is. De pruik moet comfortabel zitten, en goede recensies hebben. Test een pruik op een deel van de huid dat het grootste deel van uw gezicht bedekt – onthoud, uw pruik zal meer dan waarschijnlijk verschuiven en verschuiven – en zorg ervoor dat hij teruggaat! Ongeacht de gezichtsvorm, als de pruik niet geschikt is voor u, zit u eraan vast, en kunt u opgescheept zitten met een zeer onnatuurlijk uitziend kapsel.

Haarkleur – highlight, low light of alle drie.

Kleding kleur – Licht, medium en donker.

De belangrijkste factor om te overwegen bij de aankoop van een pruik is de pasvorm – het moet goed voor je zijn. Als u de pruik dagelijks gaat dragen, zult u een natuurlijke pasvorm willen, dus als u er een koopt, moet u er zeker van zijn dat hij goed past.

Misschien wilt u ook nadenken over de haarkwaliteit – is de pruik hard en/flexibel? Blijven de haarlokken op hun plaats? Zou de pruik goed om uw hoofd zitten?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.